Michel
De Echte Bakker

Archief 2012

Persbericht Volkorenoliebol

Houten, 16 december 2012

Echte Bakker Van Schalkwijk bakt ‘volkoren‘ oliebol

Oliebollen horen bij oudjaarsavond. Door bij Echte Bakker Van Schalkwijk te kiezen voor de ‘gewone’ of de ‘volkoren’ oliebol kan iedereen van deze lekkernij genieten. De volkorenoliebol van Echte Bakker Van Schalkwijk is echter lekker én gezond! Als één van de weinige bakkers is het Van Schalkwijk gelukt een smaakvolle en gezonde oliebol te bakken: een volkorenoliebol vol met vezels. Klanten beoodelen deze gezonde oliebol als “nog lekkerder” dan de gewone oliebol. En dat wil veel zeggen. Want Echte Bakker Van Schalkwijk won in het verleden al meerdere prijzen met zijn traditionele oliebollen.

10-jarig bestaan

Houten, september 2012

Drie keer: beste Echte Bakker in Houten

Houten, 19 januari 2012

Drie keer: beste Echte Bakker in Houten

Voor het derde jaar op rij beoordeelt het Nederlands Bakkerscentrum de producten en de winkel van Echte Bakker Van Schalkwijk uit Houten als beste Echte Bakker in de provincie Utrecht. Bovendien viert Echte Bakker Van Schalkwijk dit jaar met zijn team het 10-jarig jubileum. Dat de wisseltrofee ook dit jaar in Houten blijft is hierbij een opsteker van formaat.

Deskundigen van het Bakkerscentrum brachten enkele malen een onverwachts bezoek aan de winkel en beoordeelden broden, croissantjes, zoete en hartige lekkernijen. Net als het vorige jaren scoorde Van Schalkwijk het hoogst op de kwaliteit van zijn producten zoals smaak, geur, volume en bakaard. Ook op de inrichting van de winkel en de dienstverlening werden hoge punten behaald.

Vrienden van Echte Bakker Van Schalkwijk

Echte Bakker Van Schalkwijk kan alleen de beste blijven door steeds te vernieuwen en te blijven werken aan de verbetering van zijn producten. Alles naar de wens van de klant, is het credo. De ´Vrienden van Echte Bakker Van Schalkwijk´is een groep positief, kritische klanten die  hun mening geeft over het bedrijf en de activiteiten. Zij proeft nieuwe producten en geeft eens per jaar een beoordeling van de winkel. Deze informatie draagt mede bij aan de topprestatie die Echte Bakker Van Schalkwijk samen met zijn team in de bakkerij en winkel levert.

Michel, De Echte Bakker (in deze winkel kunt u geen digitale Echte Bakkers Bonnen inleveren)

Loerikseweg 1
3991 AA Houten
030-6371235
030-6340945
maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten